Filiz Taşçı

Çekmeköy Kampüsü
İlkokul Müdür Yardımcısı

1974 yılında İstanbul da doğdu. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Akademisinden mezun oldu. 2019 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi- Sağlık Bilimleri Enstitüsü-Spor Yöneticiliğini tamamladı.
26 yıllık mesleki hayatında çeşitli özel okullarda yöneticilik görevi yürüttü.
Spor yapmaya Beşiktaş Jimnastik kulübünde başladı. Atletizm branşında birçok Türkiye derecesi aldı. Milli takım seviyesine yükseldi.
Lider Öğretmen, Zor Çocuklar ve Ebeveynleriyle Başetme, Okul İşleyişinde ve Etkili Öğretmenlikte İletişimin Önemi, Sınıf Yönetimi, Eğitmenin Ruh Sağlığı, Liderlik, Öğretmen Akademisi, Ergenle İletişim, Kritik Analitik Düşünme, Öğretmen Eğitim Semineri, Akademisyen çalışmalarında yer almıştır.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Filiz TAŞCI, Derya Öncü Ailesinde 2023 yılı itibariyle Çekmeköy Kampüsü İlkokulu Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.