KURUMSAL KİMLİK KILAVUZU

Derya Öncü Koleji Kurumsal Kimlik Kılavuzu

derya-oncu-logo-yatayAmblemdeki grafiksel yorumla okulumuzun baş harfleri olan "D" ve "Ö" harflerine vurgu yapılmıştır.
Amblemin üstündeki yarım lale görüntüsü ile kültürel etkinliklere, meşale görüntüsü ile eğitime ve hilal şekliyle de değerler eğitimine vurgu yapılmıştır.
Kullanılan renkler itibarı ile, sarı; sıcaklığı ve şefkati, lacivert özgüveni ifade etmektedir.
Kurum kimliğinin bütünlüğünü sağlamak için, okulumuzun kimliğini oluşturan grafik, amblem ve logo standartlarına ilişkin bir çalışma yapılmış ve kılavuzumuz oluşturulmuştur.
Kurumsal kimliğimizi ifade eden amblem ve logomuzu tanımlayan bu kılavuzdaki her bir unsurun gerektiği yerlerde, tarif edilen standartlarda hassasiyetle kullanılması, kurumsal bütünlüğümüzün devamlılığı açısından büyük önem taşımaktadır.

DERYA ÖNCÜ KOLEJİ Logo PNG

Doküman Boyutu : 51 Kb.