Yücel Çiftçi

Üsküdar Kampüsü
İlkokul Müdür Yardımcısı

1981 Karabük/Eflani doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak/Devrek'te tamamladı. 2004 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü'nden mezun oldu. 2014 yılında Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden Pedagojik Formasyon belgesi alarak öğretmenlik yapma hakkını elde etti.

2004-2016 yılları arasında Kuleli Askeri Lisesi'nde taekwondo antrenörü olarak görev yaptı. Marmara Üniversitesi Spor Kulübü'nün Yaz-Kış Spor Okulları'nda antrenörlük ve koordinatörlük yaptı. Çeşitli özel okul ve spor kulüplerinde antrenör olarak çalıştı. 2008-2010 yılları arasında İBB Spor A.Ş. bünyesinde sorumlu antrenör olarak görev aldı. 2010 yılında Boğaziçi Yıldızları Spor Kulübü'nü kurarak voleybol, basketbol ve taekwondo branşlarında sporcu yetişmesine katkı sağladı. Kulüp bünyesinden profesyonel takımlara ve milli takıma sporcu kazandırdı.

Taekwondo Siyah Kemer 3. Dan ve 3. Kademe Taekwondo Antrenörlük belgesi sahibidir. Badminton antrenörlüğü vardır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. 2010 yılında antrenör olarak katıldığı Derya Öncü ailesinde 2014 yılından itibaren Beden Eğitimi Zümre Başkanlığı, 2021 yılından itibaren Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanlığı yaptı. Kurumumuzdaki görevine 2023 yılı itibariyle İlkokul Müdür Yardımcısı olarak devam etmektedir.