Ayşe KAHRAMAN

Üsküdar Kampüsü

İlkokul ve Ortaokul Müdürü

1976, İstanbul doğumludur.1999 yılında Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ortak programında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı.

2003 yılından bu yana özel öğretim kurumlarında müdür yardımcılığı, okul müdürü ve koordinatörlük şeklinde yönetime dair çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Ennegram-9 tip mizaç ve öğrenci mizaçlarına göre eğitim uygulamaları, Proje yazma eğitimi, Değerler Eğitimi, Ölçme Değerlendirme, Öğretimde Eğitim Teknolojileri Entegrasyonu, Mentörlük ve Profesyonel Gelişme, Öğretim Programı Okuryazarlığı ve Eğitim Süreçlerinin Planlanmasına dair pek çok alanda uzun süreli eğitimler aldı.

Uluslararası proje etkinlikleri kapsamında yaptığı yurt dışı okul ziyaretleri ile öğrenme ortamlarını yerinde deneyimledi.

Profesyonel Öğrenci koçluğu sertifikasına sahiptir.
Masa tenisi, akıl oyunları ve doğa sporları ile ilgilenmektedir.

Evli ve bir çocuk annesi olan Ayşe KAHRAMAN, Derya Öncü Ailesinde 2021 yılı itibariyle Üsküdar İlkokulu ve Ortaokulu müdürü olarak görev yapmaktadır.