KAYIT BİLGİLERİ

2019 – 2020 Eğitim Öğretim yılı kayıt bilgileri

Erken kayıt indirimi : 1 Ocak – 31 Ocak %8 , 1 Şubat – 28 Şubat %6 , 1 Mart – 31 Mart %4 , 1 Nisan - 30 Nisan %3

Nakit indirimi : 1 Ocak – 31 Ocak %12 , 1 Şubat – 28 Şubat %8 , 1 Mart – 31 Mart %6 , 1 Nisan - 30 Nisan %4

Kardeş indirimi : Yalnızca kardeş olan çocuklar için her kardeşe ayrı ayrı olmak üzere %7

Geçiş indirimi : Anaokulumuzdan İlkokulumuza , İlkokulumuzdan Ortaokulumuza ,
Ortaokulumuzdan Lisemize geçen öğrencilerimiz için %5 geçiş indirimi uygulanır.

• Başarı indirimleri yada burs oranları, öğrenci başarısına göre değişir.
  • Nakit indirimi dışındaki tüm indirimler, öğrenim ücretine uygulanır; yemek ve servis ücretine uygulanmaz.
  • Taksitli ödemelerde taksit sayısı azami 9 taksit olup son taksit, Mart 2020 olacak şekilde düzenlenir.
  • İndirimler kademeli olarak uygulanmaktadır.
  • Mevcut öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri, erken kayıt döneminde yapılmalıdır.
  • Belirtilen tarihlerde kaydını yenilemeyen öğrencilerimizin kayıtları, kontenjan kalması halinde yenilenecektir.

İlkokul, Ortaokul ve Lisemize kayıt yaptıran öğrencilerimize 1 pantolon 1 tişört hediye edilecektir.
Anaokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimize 1 eşofman 1 tişört hediye edilecektir.