Sezai ESEN

Üsküdar Kampüsü
Ortaokul Müdür Yardımcısı

1986 İstanbul doğumludur. 2000 yılında İnanç Türkeş İlköğretim Okulundan ve 2004 yılında Mevlana Lisesi'nden mezun oldu. 2009 yılında Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilgiler öğretmenliği Ana Bilim Dalı yüksek lisansını tamamladı.

2009-2014 yılları arasında çeşitli okullarda Coğrafya ve Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yaptı.
2014 yılında Derya Öncü Eğitim Kurumları'nda Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yapmaya başladı.
Üstün Yetenekliler Eğitim Programı, MEB FATİH projesi, Yaratıcı Drama ders programı geliştirilmesi, müfredat geliştirme, konu anlatım ve soru bankası yazarlığı üzerine akademik çalışmaları ve uzmanlıkları bulunmaktadır.
Çeşitli sivil toplum kuruluşları, vakıf ve derneklerde başkanlık, yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

2014 yılında Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak katıldığı Derya Öncü ailesinde, 2019 yılı itibariyle Ortaokul Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.