Gökhan MELİKOĞLU

Kurucu Genel Müdür

1977 Tokat/Niksar doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Niksar'da tamamladı. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden öğretmenlik formasyonunu alarak mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü 2008 yılında bitirdi. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını 2019 yılında tamamladı.
Çeşitli özel okullarda öğretmenlik, zümre başkanlığı ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2 yıl süren ve 7 ülkenin katıldığı Okul Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar Erasmus+ çalışmasında proje yöneticiliği yaptı.
Doğayı ve kamp faaliyetlerini tutkuyla seven, Türkiye İzcilik Federasyonundan Liderlik Temel Kursu almış bir izci olup, lisanslı "Bocce-Petank" oyuncusudur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 2017 yılında Çekmeköy kampüs müdürü olarak katıldığı Derya Öncü Ailesinde 2021 yılı itibariyle Kurucu Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.