Gökhan MELİKOĞLU

İlkokul Müdür Yardımcısı

1977 Tokat/Niksar doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Niksar’da tamamladı. 2003 yılında Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden öğretmenlik formasyonunu alarak mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü 2008 yılında bitirdi. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tezli yüksek lisansı devam etmektedir.

Çeşitli özel okullarda öğretmenlik, zümre başkanlığı ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2 yıl süren ve 7 ülkenin katıldığı Okul Eğitiminde Stratejik Ortaklıklar Erasmus+ çalışmasında proje yöneticiliği yaptı.

Doğayı ve kamp faaliyetlerini tutkuyla seven, Türkiye İzcilik Federasyonundan Liderlik Temel Kursu almış bir izci olup, lisanslı “Bocce-Petank” oyuncusudur. Halen 2017 yılında katıldığı Derya Öncü Ailesinde ilkokul müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.