2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılı kayıt bilgileri

Erken kayıt indirimi : 20 Şubat – 31 Mart %6 , 1 Nisan – 30 Nisan %4 , 1 Mayıs – 30 Haziran %3

Nakit indirimi : 20 Şubat – 31 Mart %6 , 1 Nisan – 30 Nisan %4 , 1 Mayıs – 30 Haziran %3

Kardeş indirimi : Yalnızca kardeş olan çocuklar için her kardeşe ayrı ayrı olmak üzere %7

Geçiş indirimi : Anaokulumuzdan İlkokulumuza , İlkokulumuzdan Ortaokulumuza ,
Ortaokulumuzdan Lisemize geçen öğrencilerimiz için %5 geçiş indirimi uygulanır.

• Başarı indirimleri yada burs oranları, öğrenci başarısına göre değişir.
  • Nakit indirimi dışındaki tüm indirimler, öğrenim ücretine uygulanır; yemek ve servis ücretine uygulanmaz.
  • Taksitli ödemelerde taksit sayısı azami 9 taksit olup son taksit, Mart 2018 olacak şekilde düzenlenir.
  • İndirimler kademeli olarak uygulanmaktadır.

Mevcut öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri, erken kayıt döneminde yapılmalıdır.
Belirtilen tarihlerde kaydını yenilemeyen öğrencilerimizin kayıtları, kontenjan kalması halinde yenilenecektir.

• İlkokul, Ortaokul ve Lisemize kayıt yaptıran öğrencilerimize 1 pantolon 1 tişört hediye edilecektir.
  • Anaokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimize 1 eşofman 1 tişört hediye edilecektir.

Facebook Reklam 1200x628px2