KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ

Derya Öncü Koleji, Anadolu Lisesinde Kutlu Doğum Etkinlikleri

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında 1. Kutlu Doğum Seminer dizisi düzenledik. “Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!” konusuyla muhterem Mahmut Toptaş hoca efendiyi, “Peygambere İman ne anlama gelir?” sorusu etrafında sohbetiyle Hasanpaşa Camii imamı Levent Uçkan’ı ve Hz. Muhammed (as)’ın ahlakını örneklerle anlatan Bodrumi Camii imamı Mahmut Karakış’ı okulumuzda ağırladık. 2. Kutlu Doğum Ödüllü yarışmalar yaptık. Siyer-i Nebi Bilgi yarışması, Kırk Hadis Ezber yarışması ve pano yarışmaları düzenledik. 3. Kutlu Doğum ziyareti gerçekleştirdik. Meridyen Destek Derneğinin Karikatür Krizine bir cevap olarak geliştirdikleri sonpeygamber.info projesini tanımak için bir ziyaret gerçekleştirdik.

Bir hafta ile sınırlandırmamaya özen gösterdiğimiz Kutlu Doğum etkinliklerimizde öğrencilerimizin bilgi zeminine katkıda bulunmayı hedefledik. İlim-amel bütünlüğünü bu vesile ile tekrar hatırlamaya çalıştık. Gayret bizden Tevfik Allah’tan (cc)…
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi