Osman GÜZEL

Muhasebe Finans Müdürü

1967 Rize'nin Fındıklı İlçesi' nde doğdu. İlkokul ve Ortaokulu doğduğu yerde okudu. Lise öğrenimini Fındıklı Ticaret Lisesi'nde tamamladı.

1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü' nden mezun oldu. Askerlik görevini İstanbul Levazım Okulunda yaptıktan sonra, 1991 yılında Fındıklı Ortaokulunda vekil öğretmenlik görevine başladı. Yaklaşık iki yıllık öğretmenlik deneyiminden sonra 1993 yılında bir yıl süreyle otel yöneticiliğinde bulundu.

1994 yılından itibaren Rize-Ardeşen'de Özel Dershanede bilgisayar öğretmenliği yaptı. 1996 yılında Öğretmenliğe devam ederken Marmara Üniversitesinde başlayan pedagojik formasyon eğitimi için İstanbul'a geldi ve 1996 yılında Derya Öncü Eğitim Kurumları' nda Muhasebe Elemanı olarak göreve başladı. 1998 yılında Muhasebe Müdürlüğü görevine getirildi ve halen aynı görevi sürdürmektedir.

Hobileri arasında arıcılık, balıkçılık, kara avcılığı ve spor bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.