MevlutAltintopMevlüt ALTINTOP

İlkokul Müdür Yardımcısı

1981 yılı Kütahya ili Simav ilçesi doğumludur. İlkokulunu Simav’da, Ortaokulunu ve Ortaöğrenimini Uşak’ta tamamladı.

2004 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

2005 yılında özel bir eğitim kurumunda Matematik öğretmeni olarak göreve başladı. 2006 yılında aynı eğitim kurumunda müdür yardımcılığı görevini yaptı.

Askerlik görevini bitirdikten sonra 2008-2012 yılları arasında Özel bir okulda müdür yardımcılığında bulundu. 2013 yıllında aynı okulda ilkokul müdürü olarak görev yaptı.

2014 yılı itibariyle Özel Derya Öncü İlkokulu müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Görev süresi içerisinde “Kalite Yönetim Sistemi” kapsamında çalışmalarda bulundu. İSO Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde çalıştığı okullarda kalite temsilcisi olarak görev aldı.

Evli ve bir çocuk babasıdır.