OKULA UYUM VE HAZIRLIK PROGRAMLARIMIZ

Sayın Velimiz,
2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birinci sınıflarımıza yönelik uyum ve hazırlık çalışmalarımız     11-12-13 Eylül 2017 tarihlerinde okulumuzda yapılacaktır.
Uyum ve hazırlık çalışmalarımızla ilgili açıklamalar aşağıda yer almaktadır.

• Öğrencilerimiz uyum ve hazırlık çalışmalarımıza okul kıyafeti veya serbest kıyafet ile katılabilirler.
  • Uyum ve hazırlık çalışmaları süresince servis organizasyonumuz bulunmamaktadır.
  • Tüm öğrencilerimize belirlenen tarihlerde öğle yemeği ikram edilecektir. İsteyen velilerimiz de yemekte öğrencilerimize eşlik edebilirler.
  • Velilerimiz çocuklarını ders çıkışında sınıftan almalıdır.
  • 12 Eylül 2017 Salı günü saat 10.00’da Konferans Salonunda velilerimize “Çocuğum Okula Başlıyor” konulu seminer verilecektir.
  • 13 Eylül 2017 Çarşamba günü öğle yemeğinden sonra sınıfta verilecek hediyelerle okula uyum ve hazırlık programımız sona erecektir.

ORYANTASYON VELİ BİLGİLENDİRME PROGRAMI PDF İÇİN TIKLAYINIZ
Okula uyum ve hazırlık programımızın verimli ve mutlu geçmesini dileriz.
Göksal ASLAN
Okul Müdürü