İLKOKUL DERGİMİZ “ÖNCÜ ADIMLAR” YAYINDA

Değerli Okurlar, Kıymetli Veliler, Sevgili
Öğrenciler,
Özel Derya Öncü Koleji – İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri olarak dergimizin ilk sayısını okurlarımıza sunmaktan son derece mutluyuz.
Okulumuz; “Tüm öğrencilerini içe dönük kazanımları bakımından “mutlu”; dışa dönük kazanımları bakımından “başarılı” fertler olarak yetiştirerek “özlenen toplumu” kuracak model bir eğitim kurumu olmak” vizyonu ile kurulmuştur. Özlenen toplum yetiştirmenin temeli ilkokul yaşlarında atılmaktadır. Küçük yaşlarda atılan tohumların meyveleri ilerleyen yaşlarda alınmaktadır. Ülkemiz ve insanlık adına hayırlı nesiller yetiştirmek en önemli görevimizdir. Hayırlı nesil yetiştirmenin ilk adımları anaokul ve ilkokul yaşlarında atıldığı için ilkokul öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu dergimizin ismini “Öncü Adımlar” olarak belirledik.
Mobil cihazlarda PDF formatında görüntülemek için tıklayınız.
Devamı ve daha fazlası dergimizde… tıklayınız

ilokokul dergi-5-1