İLKOKUL DERGİMİZ “ÖNCÜ ADIMLAR” 2.SAYI YAYINDA

Değerli Okurlar, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Öncü Adımlar dergimizin ikinci sayısı ile sizin huzurunuzda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk zille başlayan eğitim-öğretim sezonunun hızlı bir şekilde sonuna geldik.Derya Öncü İlkokulu olarak bir yıl içeresinde başarılı birçok çalışmaya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz ders içi ve ders dışı yapılan etkinliklerle akademik, sosyal ve evrensel değerler yönünden kazanımlar ve başarılar elde ettiler. Bir eğitimcinin en büyük mutluluğu, ektiği tohumun meyvelerini görüyor olmaktır. Akademik olarak bütün sınıflarımızın başarısının yüzde yüz veya yüzde yüze yakın olması, sportif alanda gösterdiğimiz başarılar ile Üsküdar’da ve İstanbul’da ses getirmemiz, İngilizce yetenek yarışmasında elde ettiğimiz birincilik, değerler eğitimi alanında öğrencilerimizde gördüğümüz olumlu davranış değişikliği bu mutluluğu perçinliyor. Bu başarılara alanında uzman eğitim kadrosunun çalışmaları ve bu kadronun rehberliğinde öğrencilerimizin çok çalışması ile ulaşılıyor.
PDF FORMATINDA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…
ilokokul-dergi-sayi2-1