okul kıyafetiAnaokulumuzda çocuklarımız için belirlediğimiz eşofman takımları kullanılmaktadır.

Haftanın dört günü bu eşofmanları giyen çocuklarımız Cuma günleri serbest kıyafetleri ile okula gelirler.

Kayıt döneminde kıyafetler okulumuzdan temin edilebilmektedir.

Kitap, kırtasiye ve kıyafet ücretleri toplu olarak kayıt esnasında tahsil edilir. Kitap ve kırtasiye temini okulumuz tarafından okullar açılmadan temin edilir. Böylece ilk günden itibaren çocuklar okul malzemeleri ile eğitim hayatlarına başlamış olurlar...

Sağlık birimi olarak; öğrencilerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, okul ortamında gelebilecek zararları önlemek ve sağlık konusunda; eğitici, bilinçlendirici ve yönlendirici hizmet vermeyi amaçlamaktayız.
''Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.''
Kanuni Sultan Süleyman
• Okul revirimiz çalışma saatleri içinde tam gün iki hemşire, bir gün işyeri hekimi ile tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize hizmet vermektedir.
• Öğrencilerin rahatsızlığı halinde, gerekli görüldüğünde aileler durumdan haberdar edilir. İhtiyaç halinde hasta öğrenciler, gerekli görülen süre kadar revirde istirahati sağlanır.
• Okul içinde meydana gelen yaralanma ve acil durumlarda ilk müdahale revir hemşirelerimiz tarafından yapılır. Velimize bilgi verilir, onayı alınarak öğrencinin sağlık kuruluşuna hemşire refakati ile sevki sağlanır.
• Öğrencilerimizin sağlıklı ve mutlu bir öğrenim hayatı sürdürebilmeleri için sağlık birimi, okul idaresi, rehberlik servisi, öğretmenler ve personelimiz işbirliği içinde çalışır.