KAYIT BİLGİLERİ

erkenkayıt

2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı kayıt bilgileri

Erken kayıt indirimi : 1 Şubat – 31 Mart %6 , 1 Nisan – 30 Nisan %4 , 1 Mayıs – 30 Haziran %3

Nakit indirimi : 1 Şubat – 31 Mart %6 , 1 Nisan – 30 Nisan %4 , 1 Mayıs – 30 Haziran %3

Kardeş indirimi : Yalnızca kardeş olan çocuklar için her kardeşe ayrı ayrı olmak üzere %7

Geçiş indirimi : Anaokulumuzdan İlkokulumuza , İlkokulumuzdan Ortaokulumuza ,
Ortaokulumuzdan Lisemize geçen öğrencilerimiz için %5 geçiş indirimi uygulanır.

Başarı indirimleri yada burs oranları, öğrenci başarısına göre değişir.
Nakit indirimi dışındaki tüm indirimler, öğrenim ücretine uygulanır; yemek ve servis ücretine uygulanmaz.
Taksitli ödemelerde taksit sayısı azami 9 taksit olup son taksit, Mart 2019 olacak şekilde düzenlenir.
İndirimler kademeli olarak uygulanmaktadır.
Mevcut öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemleri, erken kayıt döneminde yapılmalıdır.
Belirtilen tarihlerde kaydını yenilemeyen öğrencilerimizin kayıtları, kontenjan kalması halinde yenilenecektir.

İlkokul, Ortaokul ve Lisemize kayıt yaptıran öğrencilerimize 1 pantolon 1 tişört hediye edilecektir.
Anaokulumuza kayıt yaptıran öğrencilerimize 1 eşofman 1 tişört hediye edilecektir.